Телефон: 0894 69 09 92
Телефон: 032 26 63 57
Агенция за социални грижи Елпида

За връзка с Агенция Елпида

Ако търсите Дом за възрастни хора или агенция за социални услуги, предлагаща грижи за хора, способни или неспособни да се обслужват самостоятелно или нямащи възможност за ежечасова или постоянна помощ от близки -
Ние от Агенция Елпида сме затова!

Позвънете или изпратете e-mail и ние ще намерим начин как да Ви бъдем полезни!

тел.: 032 26 63 57 и 0894 69 09 92

Офис на Агенция Елпида

гр. Пловдив
ул. Леонардо да Винчи 74

Позвънете ни или изпратете запитване на електронната поща!

телефон: 032 26 63 57
Мобилен телефон: 0894 69 09 92
e-mail: agencia_elpida@abv.bg

Офис на Агенция Елпида

Ние, от агенция за социални грижи Елпида, извършваме пълноценни грижи за възрастни и болни хора, самотни хора, хора в неравностойно положение, грижа за деца и други нуждаещи се от допълнителни грижи. За стари и/или болни хора, нямащи къде да получават ежедневни грижи, сме направили дом за стари хора в близост до гр. Пловдив. Изключително удачен избор е за хора, които заради здравословното им положение и/или социалния им статус не могат да бъдат обслужвани в собствените си домове или дневни центрове.

За всички останали в положение на невъзможност от самостоятелно обслужване, било то почасово, целодневно или денонощно, независимо на болни или възрастни хора или деца - предлагаме социални грижи от опитни кадри, гледане и помощ за подобряване на техния психологически, социален и здравен статус.

Доверете ни се! Ще бъдете доволни!