Телефон: 0894 69 09 92
Телефон: 032 26 63 57
Агенция за социални грижи Елпида

Настаняване и гледане

Настаняване и гледане

Грижа за болни хора - Дом Елпида

Нашият Дом Елпида предлага настаняване и гледане на болни хора. Приемаме възрастни и болни лица в слединсултни състояния, хора със хронични заболявания, пациенти след тежки оперативни интервенции, онкоболни. Осигуряваме квалифицирана грижа и рехабилитационни услуги в комфортна обстановка. Връзката между персонала и настанените превръща нашият дом, за временно или постоянно настаняване, Елпида в специално място за Вас и Вашите близки. Доброто отношение и цялостно удовлетворяване на нуждите на пациента е наша основна цел.

Ние се грижим за улесняване на процеса от смяна на средата и превръщане на дома в място, където пациентите да се чувстват комфортно и удобно. Много хора го търсят и като хоспис, но реално не е хоспис, а дом за настаняване и грижа за възрастни и болни хора.

В дом за стари и болни хора - Елпида, извършваме оценка и контрол на санитаро-хигиенните нужди на домуващия, прилагане на подходящи медикаментозни терапии и периодичен контрол на здравето с гарантирано присъствие на обслужващия лекар и лекар специалист, Адекватна Асистенция на домуващите (индивидуална помощ, лична хигиена, дневно и нощно наблюдение), Рехабилитационни терапии от двигателен тип и статични гимнастики, според медицинските предписания, както и разнообразни социализиращи дейности (колективни сбирки, активна комуникация между домуващите, персонала, социален асистент, социален работник.

Разполагаме с квалифициран опитен персонал, състоящ се от медицински и немедицински кадри. Участваме активно в грижите за хората, които в следствие на психо-физически патологии, не могат да бъдат обслужвани в собствените си домове или дневни центрове.

Ако търсите дом за настаняване на възрастен или болен човек - Ние сме затова!
Позвънете или изпратете e-mail и ние ще намерим начин как да Ви бъдем полезни!
тел.: 032 26 63 57 и 0894 69 09 92