Телефон: 0894 69 09 92
Телефон: 032 26 63 57
Агенция за социални грижи Елпида

Социални грижи за болни хора

Грижи за болни хора

Социални грижи за болни хора - агенция Елпида

Агенция Елпида извършва социални грижи за болни хора. Разполагаме с добре обучен персонал и се стремим да помагаме на хората в затрудненията си и да допринесем за подобряване на техния психологически, социален и здравен статус. Ние, от агенция за социални грижи Елпида, предлагаме медицински грижи и социални услуги, за да подпомогнем в пълна степен нуждаещите се болни пациенти при справяне с ежедневните дейности от бита и личен характер.

Агенция Елпида се нагърби с трудната задача да помага на хората, способни или неспособни да се обслужват самостоятелно - възрастни, болни и самотни хора. Агенцията за социални услуги предлага почасово гледане на болни хора, грижа за здравето, пълноценно хранене, почистване на домовете.

Приносът на агенцията се състои в предлагането на нов модел на обслужване - с високи изисквания към човешкия фактор и взаимоотношенията. Гарантира се адекватна асистенция - индивидуална помощ, поддържане на хигиена, дневно наблюдение.

Грижа за болни хора - Елпида

В нашият старчески Дом Елпида работи и като хоспис за настаняване и гледане на болни хора. Осигуряваме квалифицирана грижа и рехабилитационни услуги в комфортна обстановка. Връзката между персонала и настанените превръща нашият хоспис Елпида в специално място за Вас и Вашите близки. Доброто отношение и цялостно удовлетворяване на нуждите на пациента е наша основна цел. Ние се грижим за улесняване на процеса от смяна на средата и превръщане на дома в място, където пациентите да се чувстват комфортно и удобно.

В дом за стари хора и хоспис - Елпида, извършваме оценка и контрол на санитаро-хигиенните нужди на домуващия, прилагане на подходящи медикаментозни терапии и периодичен контрол на здравето с гарантирано присъствие на обслужващия лекар и лекар специалист, Адекватна Асистенция на домуващите (индивидуална помощ, лична хигиена, дневно и нощно наблюдение), Рехабилитационни терапии от двигателен тип и статични гимнастики, според медицинските предписания, както и разнообразни социализиращи дейности (колективни сбирки, активна комуникация между домуващите, персонала, социален асистент, социален работник.

Ако търсите дом за настаняване на възрастен или болен човек - Ние сме затова!
Позвънете или изпратете e-mail и ние ще намерим начин как да Ви бъдем полезни!
тел.: 032 26 63 57 и 0894 69 09 92